2014-05-06 20:00 #0 av: MissFlisan

En stor anledning till att jag hoppade på denna utvecklande resa för snart två år sedan var att jag kände att jag hade så mycket jag behövde bearbeta. Jag kände att jag har varit med om så mycket jobbigt som har påverkat och fortfarande påverkar mig extremt mycket. Jag kände att jag aldrig kommer att kunna gå vidare om jag inte får tid att bearbeta det.

Något som har påverkat mig väldigt mycket genom åren är bl.a min skoltid. Lågstadiet var bra och stor del av mellan stadiet också. men sedan kunde inte tjejer och killar leka längre och i takt med det så blev skolan värre. Folk började bli medvetna om vad som var “rätt och fel” och vilka som dög och inte dög, vilka man fick prata med och inte prata med. jag hamnade med dem som var “fel”, inte dög och dem som man inte pratade med. Dessa år i grundskolan har gjort mig extremt osäker och gjort att jag känt att jag inte duger. Trotts att de som var elaka mot mig för länge sedan har försvunnit ur mitt liv har jag haft svårt att lita på att alla andra inte är likadana som dem.

Jag fick nyss ett sting av oro över att jag inte kommer hinna bearbeta detta färdigt, att detta kommer påverka mig hela livet. Men i nästa stund började jag skriva detta. Jag har aldrig någonsin skrivit om detta så öppet förut på ett forum som jag länkar och gör reklam för. Jag har skämts något enormt över vad jag har blivit utsatt för så jag har aldrig vågat eller velat prata om det. Men nu gör jag det vilket betyder att jag har kommit et lång bit på väg och att mitt slit har gett resultat.

Jag har nu aktivt under några veckor jobbat med denna period av mitt liv med hjälp av två coacher och uppenbarligen så har det gett resultat!

Hej livet!!