Tankar om livet med diagnoser, skriva av sig och vad du vill.

Självskadetankar...

2014-06-18 20:24 #0 av: MissFlisan

Jag försöker stå ut, jag försöker validera mig, jag försöker acceptera. Men tankarna är starka!! Jag förstår att det är min rädsla för utskrivningen och min rädsla för framtiden och min rädsla för att sluta tillhöra behandlingshemmet där jag fick tillbaka mitt liv.

Men hur gör man för att stå ut och klara av ett friskt liv?

Anmäl
2014-06-18 21:26 #1 av: Challa86

Ibland känns det som att man står still, som att man inte kommer någonstans. Det finns alltid saker som skrämmer en, som lurar bakom nästa hörn. Osäkerhet är något man alltid kommer dras med, men det är "normalt" så länge man inte låter det ta över ens liv. 
Validera dig själv istället för att du faktiskt känner någonting. 
Se hur otroligt långt du faktiskt har kommit. 
Du hade kunnat ge upp flera gånger på vägen, men du fortsatte kämpa. Du stod upp för dig själv, för din egen självrespekt, för din egen skull och det ska du vara stolt över. 
Jag känner inte dig, men jag är övertygad om att du kommer klara av ett liv utanför behandlingshemmet. Det kommer vara tufft i början, men när du väl inser att du faktiskt kan stå på egna ben, kommer din kämpaglöd blossa upp i full styrka. Hjärta

challameow.wordpress.com 

Anmäl
2014-06-18 21:59 #2 av: MissFlisan

Oj, tack för fina ord! De värmde och dem ska jag komma ihåg och läsa igen! <3

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.