Allmänt snack om DBT

När jag använder mig av DBTn...

2014-07-22 22:11 #0 av: MissFlisan

Jag måste bara säga, när jag använder mig av DBTn så får jag balans i mitt liv och jag känner hopp, får tillgång till mina känslor och det fungerar, men så fort jag inte använder det så börjar jag må dåligt och jag hamnar i gamla tankar och beteenden. :)

Anmäl
2014-07-23 16:05 #1 av: Ann-Catrine

Det funkar likadant för mig med! Jag kommer att börja på en fortsättning av DBT nu i september! Jag längtar så mycket! Denna DBT har fått mig att må så mycket bättre. Speciellt:STOPP OCH TÄNK! OCH ALLA ANDRA VERKTYG OCH FÄRDIGHETER! REKOMENDERAR DETTA STARKT TILL HJÄRNSKADADE OCH BIOPOLÄR SJUKDOM. ( när jag föddes fick inte jag syre på 5 minuter och pga. det så har jag en liten högersidig hjärnskada) Men vänstra sidan har tagit över mycket i mitt liv. Det syns inte på mig! Jag är glad och lycklig nu och kommer att få bo i ett trevligt gruppboende,jag längtar! Stor Kram Ann-Catrine.
Gapskrattar

Anmäl
2014-07-23 17:06 #2 av: MissFlisan

#1 Vad glad jag blev av ditt inlägg, härligt att höra!!

Kram!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.